5. Най-важното на първо място

Болката пулсира в слепоочията ми. Не успях да отговоря на последните служебни мейли. Пронизителните писъци от детската стая и миризмата на загоряло печено изострят болката. Упорито търся телефона си, но виждам, че навън вали като из ведро. А прането е на терасата! Забравих за родителската… Трескаво умувам как да спася вечерята, докато дойде съпругът ми. На вратата се звъни. Моля се някой да ми да подаде хапче за глава…

Познато ли ни е? Как успяваме да еквилибрираме между работа, семейство, Бог и всичко останало, когато разполагаме с 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата?

Темата на сем. Оливър „Най-важното на първо място“ ни провокира да преразгледаме приоритетите си и да ги подредим в конкретна времева рамка.

Кои са първите три неща, начело в личнaтa ни класация? Как да открием и подредим най-важните си житейски активи, за да инвестираме в тях ? Има ли универсална подредба на ценностите, гарантираща успешен живот? Въпроси, на които петата тема от поредицата „Силни семейства“ по Hope Channel Bulgaria ще даде отговори.


Още от тази поредица: