За 5G сериозно

2,563 views

През 2000 г. публичните училища на окръг Броуард във Флорида решават да въведат лаптопи и безжични мрежи за своите класни стаи и 250 000 ученици. Но се притесняват да не би това да крие някакви рискове за здравето.

Консултантът-физик Бил Къри трябвало да проучи въпроса. Той докладвал, че технологията “вероятно представлява сериозен риск за здравето”. Обобщил най-тревожните си доказателства в голяма графика, озаглавена „Микровълновата абсорбция в мозъчната тъкан (сивото вещество)“. Докладът му описва как радиовълните могат да причинят рак на мозъка.

С течение на годините предупреждението на д-р Къри се разпространява надлъж и шир. До голяма степен нарастващата загриженост за значителните рискове за здравето от 5G технологията може да се проследи до един учен и една диаграма. Има ли нови данни? Може ли 5G да ни слага мисли или да манипулира мозъка ни? Каква е връзката между 5G и чипирането?

В предаването „На фокус“ д-р Мартин Паралиев от Института „Паул Шерър“ в Швейцария ще отдръпне завесата пред новите технологии и ще успокои или задълбочи страховете ви!


Още от тази поредица: